Sip & Paint Workshop

“Sip & Paint” is een creatieve workshop waarbij jij jouw eigen canvas creëert. Dit gebeurd onder het genot van een kopje koffie, thee en heerlijke desserts. Je wordt onder begeleiding geholpen om een leuk schilderwerk te creëren.

Reserveer jouw workshop

Het is uiteraard mogelijk om individueel of als groep mee te doen aan de workshop. Dit kan binnen een bepaald thema zoals een geboorte of verjaardag. Of als een leuke girl’s day out of team uitje. Voor groepen van 10 of meer zijn er voordelige prijzen.

Je hoeft geen super talent te hebben. Nee, misschien een heel klein beetje :). De workshop is toegankelijk voor jong en oud, links-en rechtshandig, vrouwen en mannen.

Alle materiaal wordt aangeboden bij de workshop. Voor het schilderen wordt er gebruik gemaakt van acrylverf. Acrylverf is een verf dat snel droogt en relatief makkelijk uit kleding te verwijderen is. Tijdens de “Sip & Paint” is belangrijk om comfortabele kleding aan te hebben. Hoewel er schorten en handschoenen aangeboden worden, is het belangrijk om kleding aan te hebben dat vies mag worden. Kijk hier voor de beschikbare data.

Deadline voor deelname

Je kan nog tot 48 uur vóór de workshop datum reserveren. Komt jouw reservering later binnen dan wordt deze geannuleerd.

Deelname

Je kan jouw ticket voor een reservering hier bestellen. Kies de datum en betaalwijze voor de workshop.

Annulering

Ben je van gedachten veranderd? Geen probleem. Je kan annuleren door een e-mail te sturen naar workshop@mcj-studio.com. Vermeld altijd de dag en tijd erbij. Je kan uitsluitend 48 uur voor de datum van de workshop een volledige restitutie ontvangen van jouw betaalde reservering. Wanneer jouw reservering te laat binnen is, wordt 50% van het bedrag gerestitueerd. Dit kan 7 werkdagen duren. Je ontvangt hier een e-mail over en de mogelijk om een ander datum te reserveren op deze website.

Vragen

Indien je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar workshop@mcj-studio.com. Vergeet je niet aan te melden voor meer informatie over de workshops.× How can I help you?
0

Your Cart