Verhuur

Verhuur van kunst zorgt ervoor dat een ruimte substantie krijgt. p zoek naar een tijdelijke oplossing voor de inrichting van een woon- of werkruimte? Bij MCJ Studio is het mogelijk om voor een bepaald project en tijd kunst te huren. Dit kan vanaf vier weken of langer.

Een kunstwerk brengt niet alleen een ruimte tot leven, het levert ook een positieve bijdrage in de sfeer en styling hiervan. Het geeft een substantieel element aan een woon- en/of werkruimte.

Door kunstwerken te huren wordt een optie geboden om kwalitatieve kunstwerken voor een bepaalde tijd te acquireren. Je kan een keuze maken tussen figuratieve en abstracte kunst.

Figuratieve kunst is het soort kunstwerken waarin herkenbare onderwerpen zijn afgebeeld. Voorbeelden van figuratieve werken zijn landschappen, portretten of stillevens.

Abstracte kunst is een richting binnen de moderne kunst waarin niet altijd wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reële wereld hoeven te zijn afgebeeld. Er kunnen onderliggende principes zichtbaar worden gemaakt met vormen en kleuren, ritmes en contrasten.

Hieronder vindt je een indicatie van de prijzen  per maand.

Wil je graag voor een kortere periode, speciaal gelegenheid of heb je een ander verzoek wat afwijkt? Dan is dat tevens bespreekbaar.  Meld je via het onderstaand formulier aan. Er zal dan z.s.m. contact met je worden opgenomen.

Subscribe

* indicates required
Verhuur

Please select all the ways you would like to hear from Funky Eye:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Neem een kijkje in galerie om beeld te hebben van alle beschikbare werk.

(galerie)

 

× How can I help you?
0

Your Cart